Riskettan Stockholm

Heltäckande teori och praktik för dig som ska ta körkort | 08-91 82 82

Trafikskola

Mångsidig skola med lång erfarenhet

Vi på Globens Trafikskola strävar efter att kunna erbjuda våra elever ett så brett kursutbud som möjligt. Utöver de fasta utbildningar som du kan välja här hos oss är det även möjligt att anpassa din utbildning för att passa just dig perfekt.

Samtliga kurser är upplagda för att möta transportstyrelsens krav och ska på så sätt förbereda dig inför att vara en del av stockholmstrafiken genom att erbjuda vana, trygghet och säkerhet.

bil förare

Välj någon av våra fasta kurser

Utöver riskettan och en mer personligt anpassad utbildning där du själv väljer hur många lektioner du vill ta och själv, tillsammans med oss, bestämmer schemat, finns det en rad andra fasta kurser att välja mellan:

- INTENSIVKURS -

Vår intensivkurs finns i två olika varianter – en femdagars och en tiodagars. Den på fem dagar är framtagen för att passa en relativt erfaren förare som behöver slipa på sin körning innan uppkörningen. Tiodagarskursen är mer heltäckande och fungerar ofta bra för dig som endast har ringa körvana.

- INTRODUKTIONSKURS FÖR HANDLEDARE OCH ELEV -

Detta är en obligatorisk utbildning för dig som vill köra privat och dig som vill vara handledare åt en privat elev. Denna kurs hålls veckovis och bokas i förväg här på hemsidan. För exakta tider kontakta oss på 08-91 82 82.

- RISKTVÅAN -

Risktvåan är den utbildning som förut hette halkbanan. Numera innefattar den en kortare teoretisk genomgång av säkerhet när det kommer till körning under speciella förhållanden samt en praktisk del där du själv får prova på att köra bil på halkbana och få en viss insikt i hur bilen reagerar på diverse underlag. Risktvåan är såväl som riskettan obligatorisk för dig som vill ta B-körkort.

 

Låt oss ta hand om din körutbildning!