Riskettan Stockholm

Heltäckande teori och praktik för dig som ska ta körkort | 08-91 82 82

Om oss

Globens Trafikskola är en närbelägen körskola i Stockholm som fokuserar på säkerhet och trygghet till konkurrenskraftiga priser. Vi har samlat en bra stab av kompetenta och pålitliga handledare med god erfarenhet av körkortsutbildning som är här för att hjälpa dig att ta körkort.

Skolan ligger precis intill Gullmarsplan vilket gör att det är lätt att ta sig hit från alla delar av Stockholm. Läget gör även att du enkelt kan komma åt en rad olika stora trafikleder och vägtyper för att få stor och bra variation på din körkortsträning.

Globens Trafikskola

Vår verksamhet bygger på att vi vill erbjuda våra elever en högklassig utbildning som gör dig till en trygg och säker förare. Transportstyrelsens rekommendationer ligger som grund till samtliga våra utbildningar och vi arbetar flexibelt för att kunna anpassa varje tillfälle efter elevens individuella förutsättningar. Alla förare är olika och det är viktigt att ha med i beräkningen när man lägger upp en individuell utbildningsplan.

Ta kontakt med oss direkt via kontaktformuläret här på sidan eller hör av dig på telefon om du har några frågor gällande våra utbildningar eller om det är någonting annat du undrar över.

 

Boka riskettan med Globens Trafikskola!