Riskettan Stockholm

Heltäckande teori och praktik för dig som ska ta körkort | 08-91 82 82

Boka riskettan

Välkommen att boka en tid för riskettan redan idag! Vi hjälper dig med att hitta en tid som passar dig perfekt och ser till att du får ut maximalt av utbildningen. Våra kompetenta och erfarna handledare ser till att du lämnar kurstillfället med all kunskap som behövs för att gå vidare med din körkortsutbildning.


Obligatorisk utbildning

Riskettan är en obligatorisk kurs som du måste klara av om du vill ta ett B-körkort. Den tar upp frågor om risk och säkerhet och lär dig att hantera och förstå en rad olika risksituationer och distraktionsfaktorer såsom trötthet, medpassagerare, alkohol och stress.

Du får även ta del av olycksstatistik och ska vid kursens slut ha en relativt stabil teoretisk grund gällande riskbedömning att bygga på inför din fortsatta utbildning. Denna kunskap ska hjälpa dig förstå vad som ökar risken för olyckor och hur du som förare bör agera för att undvika dem så gott som möjligt.

bil telefon

Kursen riskettan är obligatorisk för de som vill ta B-körkort och är giltig i fem år.

Pris: Just nu 450:- (ord. pris: 1199:-)

Boka riskettan genom att fylla i formuläret här på sidan med dina uppgifter eller kontakta oss på telefon: 08-91 82 82

En genomförd bokning är bindande först när den bekräftats via mail eller på telefon. Avboka senast kl 13:00 dagen innan kursen.

Vi hjälper dig ta körkort!